A vakrámára feszített vászonkép fizikailag is kiemelkedik a fal síkjából, így valóban kiemelkedő látványt nyújt, a szél nyomtatásával pedig 3D-s hatást kelt.

A PartyBox Kft által készített falikép valódi értéket képviselő dekorációja lehet otthonodnak vagy akár a munkahelyednek is! Legyen az akár saját fotó, kedvenc kép vagy festmény!

 

vaszonkep, falikep, iroda

 

Hová ajánljuk:

-Otthonodba:legyen kedvenc családi fotód a nappali falán, gyermekedkedvenc mesehőse a gyermekszobában.

falikep, család

 

- Munkahelyre, irodákba:dobd fel a munkakörnyezetet inspiráló képekkel, ösztönözd kollégáidat pozitív hangulatú dekorációval. 

falikép, iroda

 

- Szórakozóhelyekre, kávézókba, bárokba, éttermekbe:varázsolj vászonképeinkkel kellemes hangulatot, hogy visszatérésre ösztönözd a betérő vendégeket.

falikép, kávézó

 

- Egészségügyi intézményekbe, rendelőkbe, hivatalokba:sugallj megnyutató, pozitv hangulatot a dekorációval, hogy a várakozás a képekben történő gyönyörködéssel teljen.

többrészes, falikép

 

- Üzletekbe:használd az üzlet falait reklámfelületként és ösztönözd vásárlásra az érdeklődőket.

falikép, üzlet, dekoráció

 

Csakis kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk (vászon, festék, keret).

Rendelést követően grafikusaink minden kép minőségét ellenőrzik és nézőképet küldünk ellenőrzésre. Grafikusunk segít az elrendezésben, hogy semmi fontos részlet ne maradjon le a faliképről. A vászonkép gyártását csak jóváhagyás után kezdjük el.

 

Elkészült rendelésed átveheted személyesen irodánkban vagy futárszolgállattal házhoz szállítjuk.

 

Vászonkép rendeléshez kattints IDE.

SaveSave