Rólunk -
1211 Budapest, Iparvágány u 2-16 06 1 299 0793 sales@partybox.hu

Rólunk

Üdvözöljük a PartyBox honlapján!

A PartyBox Europe Kft. kínálatában szinte minden megtalálható, ami egy sikeres rendezvény vendégazonosításához, valamint az esemény lebonyolításában részt vevő stáb megkülönböztetéséhez szükséges. Emellett cégprofil népszerűsítésére vagy épp általános ajándékozásra alkalmas termékek előállításával és forgalmazásával is foglalkozunk.
Saját gyártású áruink kiváló minősége Európa-szerte bizonyított. 

Cégünket 2004 májusában alapítottuk azzal a nem titkolt szándékkal, hogy valóra váltsuk huszonéves srácként dédelgetett álmunkat: Piacvezetővé válni a vendégazonosításhoz kapcsolódó iparágban Magyarországon és Európában; továbbá olyan szakmai hírnevet szerezni, amiről büszkén mesélhetünk majd unokáinknak!
Nos, az unokákig még van idő, de közel tíz év távlatából elmondhatjuk, hogy álmaink valóra váltak.

A PartyBox Kft mára a magyarországi bázis mellett önálló irodát működtet például Szlovákiában, Csehországban és Romániában. Terveink szerint pedig még idén megnyitjuk újabb európai kirendeltségeinket Horvátország, valamint Spanyolország nyüzsgő tengerpartjain.
Cégcsoportunk csak Magyarországon több mint húsz embernek ad munkát, amire ezekben a nehéz időkben talán méltán lehetünk büszkék. 

E gyors fejlődés természetesen nem valósult volna meg, ha nem tudjuk teljes mértékben elnyerni az elmúlt években minket választó vásárlók bizalmát. Európa-szerte elégedett ügyfeleink száma összeségében meghaladja a tizenhétezer főt.

Magasan kvalifikált, segítőkész munkatársaink az Ön hívását is várják. Tegyen próbára minket!