Mosható textil szájmaszk -
1211 Budapest, Iparvágány u 2-16 06 1 299 0793 sales@partybox.hu

Mosható textil szájmaszk

Miért viselj maszkot ha kimész az utcára? 

 

A szájmaszk megakadályozza, hogy a fertőzés a levegőbe kerüljön. Használatával kivédheted, hogy önkéntelenül a szádhoz, orrodhoz nyúlj. Nemcsak magadat és környezetedet véded vele, de csökkentheted a vírus terjedését is. 

Textil szájmaszkjaink nagy előnye, hogy hónapokig használhatóak, megfelelő sterilizálás mellett. Így költséghatékonyabb és környezetkímélőbb mint az egyszer használatos maszkok.

 

maszk, szájmaszk, arcmaszk

 

Figyelem! 

Az arcmaszkot 4 óránál hosszabb ideig ne viseld. Minden használat után megfelelő eljárással tisztítsd. Magas hőfokon mosható és vasalással sterilizálható.

 

Maszkjaink Magyarországon készülnek, magyar alapanyagokból. Készítésükkel magyar embernek adunk munkát. Rendeléseddel támogatod egy magyar munkahely életben maradását.

 

maszk, szájmaszk, arcmaszk

 

Anyaga: 80% pamut, 20% poliészter

Minimum rendelhető mennyiség: 5 db

Az anyag és a gumi változhat az aktuálisan elérhető anyagok függvényében.

 

Egyedi arcmaszk:

Cégek arculati színeivel harmonizáló arcmaszkok gyártását is vállaljuk. Lehetőség van egyedi logóval, mintával, szöveggel ellátott szájmaszkok rendelésére. Ebben az esetben a minimum rendelhető mennyiség 50 db. 

Nemzeti zászlós, többször használatos maszkok már 5 db-tól rendelhetők. Kérésre egyedi szöveget, céglogót vagy egyéb grafikai elemet is elkészítünk rá.

 

maszk, szájmaszk, arcmaszk   magyar szászlós, maszk

 

Vigyázzunk egymásra!

Vigyázzunk magznkra!

#együttsikerül

 

Egyetlen arcmaszk sem nyújt 100% védelmet a koronavírussal szemben, de használatával csökkenthetjük a vírus terjedését.

A rendeléshez kérjük töltse ki az űrlapot: